Europaforum
Yrkeshögskolan syd

|

Facebook
Instagram
Youtube
Google plus

Yrkeshögskolan Syd

YH-logo
MENY

Publicerat den:

Sista ansökningsdag 15 december

Sista dag för komplettering och ansökan till vår Entreprenör Elinstallation - Auktoriserad Elinstallatör är 15 december.

Det finns alltså ytterligare några dagar kvar att ansöka på.

 

Så för dig som skulle vilja arbeta som arbets-/projektledare med kalkylering, projektering eller som ledande montör, eller om du har tillräckligt med yrkeserfarenhet, kanske bedriva egen verksamhet som entreprenör inom elinstallation / auktoriserad elinstallatör, så är det dags att söka nu!

 

Arbetsmarknaden är mycket god och branschens bedömning är att de som går utbildningen blir attraktiva för jobb som ledande montörer, arbetsledare och projektledare samt som entreprenörer och egna företagare. Utbildningen följer Elsäkerhetsverkets föreskrifter. Fr.o.m 1 juli 2017 gäller en ny el-lag och tillhörande föreskrift (2017:4) där det regleras vilka utbildnings- och erfarenhetskrav som måste vara uppfyllda för att auktorisation som elinstallatör ska ges enligt 20 § i elsäkerhetslagen. Utbildningen levererar den teoretiska kompetensen. Observera att även högspänning ingår och att hela utbildningen är avgiftsfri!

Dela sidans innhåll:

Kontakt

Yrkeshögskolan Syd
Norra stationsgatan 9
281 48 Hässleholm

0451-268581
Mejla oss här

Synpunkter

Funderar du över något?
Lämna dina synpunkter

Följ oss

Facebook
Instagram
Youtube
Google plus
Hässleholms Kommun